Gå direkt till innehåll
Svenska Maskinmässan 2016

Pressmeddelande -

Svenska Maskinmässan 2016

Mellan 2-4 juni 2016 går Svenska Maskinmässan av stapeln. Givetvis kommer Pon vara på plats!

Under tre dagar i Stockholm får mässbesökarna möjlighet att testa maskiner, gräva, lasta, göra affärer, nätverka och äta gott. För att kvalitetssäkra mässan är alla utställare medlemmar i MaskinLeverantörerna. Det ger besökarna de bästa förutsättningarna för att göra trygga affärer på plats.

– Vi är självklart en av utställarna när MaskinLeverantörerna skapar sin första egna mässa på en sådan central plats som Solvalla. Vi vet att våra kunder kommer att få uppleva en professionell mässa med ett helt nytt koncept och med leverantörer som de kan lita på, säger Åsa Renhult, tf VD på Pon Equipment AB

– Många har kommenterat att det redan idag finns alltför många mässor i Sverige och varför nu en till? Tillsammans har vi i MaskinLeverantörerna en stark representation på den svenska marknaden och vi ger oss nu på möjligheten att skapa något nytt med att genomföra en renodlad entreprenadmässa tillsammans med våra branschkollegor. Med Solvalla som mässarena känns det helt rätt. Vi ser verkligen fram emot denna mässa och kommer ladda för att besökarna skall känna att det verkligen var värt besöket och vilja komma tillbaka, säger Christer Söderberg, VD på Swecon Anläggningsmaskiner AB.

– Det kommer att vara en renodlad maskinmässa där alla utställare representeras av företag som är relevanta för maskinbranschen. När vi har frågat våra medlemmar, små som stora företag, så är det just den inriktningen man har saknat på det nuvarande utbudet av maskinmässor, säger Björn Bäckström, VD för MaskinLeverantörerna.

Varmt välkommen till maskinbranschens nya mötesplats – Svenska Maskinmässan 2016.

Fakta: Svenska Maskinmässan 2016
När: 2-4 juni 2016
Var: Solvalla, Stockholm
Utställare: Sveriges ledande leverantörer av mobila maskiner och redskap. Alla är medlemmar i MaskinLeverantörerna.
Arrangör: MaskinLeverantörerna i samarbete med Svenska Mässan
Övrigt: Fri entré. Fri parkering med gott om parkeringsplatser. Goda kommunikationer med flyg (Bromma, Arlanda), tåg, buss, taxi och bil. Många restauranger med stort utbud och prisvärda lunch- och middagsalternativ.

Läs mer på: www.maskinmassan.se

Ämnen


Pon Equipment är exklusiv återförsäljare av Caterpillars maskiner i Sverige och täcker allt inom bygg & anläggning, industri och gruvdrift. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, uthyrning och finansiering och vi är etablerade på 15 platser över hela landet. I vårt utbud finns över 100 maskintyper från minigrävare till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. Vi har fokus på helhet, kvalitet och service i alla led. Viktigast av allt är våra kunder!

Presskontakt

Joakim Lundberg

Joakim Lundberg

Marknads- & varumärkesansvarig Zeppelin Sverige 072-712 35 00

Relaterat innehåll

Relaterade event

Zeppelin Sverige är exklusiv återförsäljare av Caterpillars maskiner och motorer i Sverige

Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg.

Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 440 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Mer information finns på zeppelin-cat.se.

Zeppelin Sverige AB
Prästgårdsgatan 34, 2 tr (Pedagogen Park)
431 44 Mölndal
Sverige