Gå direkt till innehåll
Cat 300.9D VPS hydraulisk minigrävare
Cat 300.9D VPS hydraulisk minigrävare

Pressmeddelande -

Cat® 300.9D VPS minigrävmaskin erbjuder flexibla alternativ

Modellen Cat 300.9D VPS (Versatile Power System) har lagts till i serien för hydrauliska minigrävmaskiner och erbjuder flexibla kraftalternativ för emissionskänsligt arbete. Cat 300.9D VPS mångsidiga design är till fördel för både ägaren och föraren. Med tanke på att de har ett separat hydrauliska kraftaggregatet så kan maskinen drivas antingen med dieselmotorn eller med hjälp av en fjärrstyrd elektrisk kraftkälla – utan prestandaförlust. Det är ett elektriskt drivsystem som inte tar plats på maskinen, ökar användbarheten och uthyrningsalternativen. Cat 300.9D VPS kan nyttjas för vanliga arbetsuppgifter eller med det hydrauliska kraftaggregatet när jobbet kräver låg ljudnivå och noll emissioner, vilket är en stor fördel.


Maskinspecifikationer

Nettoeffekt 9,6 kW
Stickkraft 4,5 kN
Skopkraft 8,9 kN
Grävdjup 1 731 mm
Tipphöjd (max.) 2 035 mm
Räckvidd vid marknivå            3 027 mm
Arbetsvikt (min.) 1 088 kg
Transportvikt (min.) 988 kg
L x B x H 2 746 x 700 x 1 507 mm      

Ämnen

Kategorier


Pon Equipment är exklusiv återförsäljare av Caterpillars maskiner i Sverige och täcker allt inom bygg & anläggning, industri och gruvdrift. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, uthyrning och finansiering och vi är etablerade på 15 platser över hela landet. I vårt utbud finns över 100 maskintyper från minigrävare till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. Vi har fokus på helhet, kvalitet och service i alla led. Viktigast av allt är våra kunder!

Presskontakt

Eva Holm

Eva Holm

Presskontakt Marknadsdirektör Zeppelin Sverige +46703448115

Relaterat innehåll

Zeppelin Sverige är exklusiv återförsäljare av Caterpillars maskiner och motorer i Sverige

Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg.

Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 440 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Mer information finns på zeppelin-cat.se.

Zeppelin Sverige AB
Prästgårdsgatan 34, 2 tr (Pedagogen Park)
431 44 Mölndal
Sverige