Gå direkt till innehåll
Vintererbjudande på Cat 300.9D och 301.4C!

Nyhet -

Vintererbjudande på Cat 300.9D och 301.4C!

Just nu kan du köpa en Cat 300.9D eller Cat 301.4C för omedelbar leverans till ett pris som aldrig återkommer. Passa på att göra en riktig kanondeal nu. Vad är väl bättre än en bra deal när det börjar vankas jul?

Vi har ett antal färdigutrustade grävare i klassen 1-1,5 ton för omgående leverans. Maskinerna är utrustade med tre skopor varav en hydraulisk släntskopa samt halvautomatiskt fäste. Detta är priser som inte återkommer och gäller endast ett begränsat antal maskiner. Först till kvarn gäller. Priset vi har gäller leverans fritt från Pons filialer Linnarhult och Upplands Väsby.

Vill du läsa mer om maskinerna kan du klicka dig vidare på:

Cat 300.9D - http://www.pon-cat.com/equipment/se/produkter/pons-maskinutbud/gravmaskiner/minigravmaskiner/300-9d

Cat 301.4C - http://www.pon-cat.com/equipment/se/produkter/pons-maskinutbud/gravmaskiner/minigravmaskiner/301-4c

Hör av dig till din Pon-säljare för mer information eller välj ”begär offert” via länkarna! 

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Eva Holm

Eva Holm

Presskontakt Marknadsdirektör Zeppelin Sverige +46703448115

Zeppelin Sverige är exklusiv återförsäljare av Caterpillars maskiner och motorer i Sverige

Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg.

Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 440 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Mer information finns på zeppelin-cat.se.

Zeppelin Sverige AB
Prästgårdsgatan 34, 2 tr (Pedagogen Park)
431 44 Mölndal
Sverige